Pasta met Parmezaanse kaas en knoflook

Ingrediënten

  • 120 ml (1/2 kopje) boter
  • 2 theelepels gedroogde basilicum, fijngesneden
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 1/4 theelepel knoflookpoeder
  • 3/4 theelepel gekruid zout
  • 220 g fettuccine of capellini (gekookt en uitgelekt)
  • 360 ml (1 1/2 kopje) broccoli (knapperig gekookt)
  • 3 eetlepels walnoten (gehakt)
  • Verse, geraspte Parmezaanse kaas

Bereiding

  1. Smelt de boter in een grote steelpan.
  2. Voeg basilicum, citroensap, knoflookpoeder en gekruid zout toe en roer goed.
  3. Voeg fettuccine, broccoli walnoten toe.
  4. Meng goed en wok om de fettuccine te bedekken.
  5. Voeg na het wokken de verse, geraspte Parmezaanse kaas toe en het gerecht is klaar.

Voor dit recept is gebruikgemaakt van het Wikibooks-artikel ‘Cookbook:Garlic Parmesan Pasta‘, dat is uitgebracht onder de Creative Commons Attribution-Share-Alike License 3.0.

%d bloggers liken dit: